Nullstill merker

Gå til: navigasjon, søk
Nullstill merker

Du kan nullstille nøklene som gir adgang til visse private data knyttet til din konto.

Og du burde gjøre det hvis du har avslørt nøklene for noen.

 

Tilbake til Spesial:Innstillinger.