Første innlegg fra Herr og Fru Lefébure-Henriksen

Lørdag 20. oktober ble en fantastisk herlig og fin og rørende og nydelig og regntung dag. Vi kunne ikke ønsket oss en finere feiring. Takk til alle dere som var med oss, det betydde mye for oss å kunne feire dagen med dere.

Bryllupsreisen ble lagt til Sør-Korea. Vi startet i Jeju-do, en øy helt sør i landet hvor vi hadde lagt opp til et koselig (men dog litt kitsch) program. Vi red på hest med matchende hatter. Vi besøkte Teddybjørn museet og fikk sett ”Teddy-Elvis” opptre. Hotellet ga oss den vanlige «gratulerer som nygifte»-kaken på rommet. Vi dykket, kjørte go-kart og spiste alt for store mengder god mat.

Fra Jeju dro vi videre til Seoul, en stor, men vennlig millionby. Moderne, men også full av kulturelle opplevelser og historie. Folksomt, men ikke stressende eller masete. Mye å se, mye å shoppe, og igjen alt for mye god mat og drikke. Vi skulle gjerne ha hatt mange flere dager til å se mer av byen og få besøkt resten av landet; vi får ha det til gode.

Nå er vi tilbake som ektefolk i Delhi. Vi rakk akkurat hjem til Karva Chauth som var på fredag. Dette en en årlig hindu-festival hvor kvinner pynter hendene med henna og faster fra soloppgang til solnedgang for sine ektemenns helse. I disse moderne tider hvor det er mer og mer vanlig at kvinnen i huset også arbeider forventes det at mannen også faster for sin kone. Vi må ærlig innrømme at selv om vi kom hjem tidsnok, ble det ingen fasting på oss den dagen.

Dette innlegget ble publisert i Kultur, Ut på tur!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *