Sløvesøndag

Av og til skulle man ønske Delhi lå ved sjøen.

Sommeren i Delhi er varm, veldig varm. Temperaturen varierer mellom 40 og 47 grader. Blåser det, blåser det varm luft. Det føles litt som å gå med en hårføner rett opp i ansiktet. Vannet i springen blir aldri helt kaldt, vannbeholderene står på taket og varmes opp av solen. Heldigvis har vi kjøleanlegg både i bilen, på kontoret og hjemme. Og heldigvis er det snart norsk sommerferie for oss.

En fordel med denne varmen er at man har en utmerket god unnskyldning for å ikke gå ut og «nyte penværet»; det er lov å sløve på en søndag, spesielt etter en ellers aktiv helg. En annen fordel er at gjærbakst har en tendens til å heve ekstra godt på vårt varme kjøkken så i dag ble det hjemmelaget pizza, sofasitting og tv-titting til den jevne duringen av klimaanlegget.

Dersom noen av dere ikke har en pizzadeigoppskrift dere er helt fornøyd med kan vi anbefale denne på det sterkeste. Tynn, sprø og fluffy bunn: tre ting på en gang.

Dette innlegget ble publisert i Delhi, Mat. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *