Et lite stykke Norge

Elefanten gikk først i toget

Moderne indisk dans med innslag av hardingfele, hip hop og norsk folkemusikk i skjønn harmoni. Norsk røkelaks, flatbrød og potetsalat og indisk hvitvin ute i den norske ambassadørens hage. Et meget sympatisk indisk ektepar som viste seg å være den tidligere indiske ambassadøren til Norge og hans herlige frue. Slik startet vår nasjonaldagsfeiring på kvelden 16.mai.

Kl 8.00 i dag var vi tilbake i hagen til ambassadøren. Det norske flagget ble heist mens alle gjorde et hederlig forsøk på å synge med når et lite indisk korps spilte en fantastisk Bollywoodaktig versjon av ”Ja, vi elsker”.

Det ble en litt eksotisk variant av «Ja vi elsker»

Det var kanskje ikke verdens lengste tog – vi var vel rundt 50 nordmenn og ambassadeansatte og ca 20 barn som trolig gikk verdens minste rute. Men til gjengjeld hadde vi korps, flagg og fløyter og en elefant som ledet prosesjonen.

Så var det tid for noen få taler, litt underholdning og den tradisjonelle 17. mai-frokosten. Det var leker for barn og utlodding av norsk snop. Vi stakk av med både kvikklunsj- og melkesjokoladepremien.

Hallingdans til Fanitullen

Nå er vi tilbake i den kjølige leiligheten vår. Ute er det på ingen måte bunadsvær. Senere i kveld skal vi skåle en tredje gang for Fedrelandet på en hyggelig restaurant i nabolaget.

Gratulerer med dagen folkens!

Dette innlegget ble publisert i Delhi, Kultur. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Et lite stykke Norge

  1. Jostein H sier:

    Dette var kult å se 🙂 Så skikkelig gøy ut. Konge elefant!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *