Et fugleparadis

Mynah birds i kamp på verandaen.

Er du fugleentusiast så vil du nok like å sitte på balkongen vår og se på kråkene som prater i palmetreet, beundre de grønne små papegøyene som flyr rett foran nesen på deg og myse på de store falkene som svever rundt høyere opp. Mindre sjarmerende er de utallige duene som bor i nabolaget, selv om man kan la seg imponere over deres evne til å bygge reir.

 

 

Alt dette har blitt tredd ned igjennom et 10x15 cm stort gitter på toppen.

Vi har jo hørt dem romstere noe voldsomt på dagtid; vi har hørt at det har kommet rare metalliske plingelyder, vi har hørt flaksing og piping og ubeherskede «khhoooo» midt på natten. Vi ble derfor ikke så veldig overrasket når vi i forrige uke oppdaget at tre kjøleanlegg som er montert på utsiden av huset hadde sluttet å virke. Derimot hadde vi ikke regnet med å finne det som ligner byggmaterialer for et helt reir inni hver av dem…

Det var heldigvis ikke så veldig komplisert å få dem rensket for greiner og fjær. De fungerer helt utmerket igjen, noe som er en stor fordel nå som våren og varmen er her.

 

Vi har heldigvis pigg-gitter oppå kjøleren utenfor stuen.

Men siden vi ikke får installert pigg-gitter på toppen av kjøleanleggene (fordi huseieren ikke får tak i en høy nok stige som når opp til tredje etasje), er sannsynligheten stor for at våre duevenner begynner å bygge nye boliger allerede i kveld.

 

 

 

 

 

 

 

AC-reparatør i aksjon.

Dette innlegget ble publisert i Delhi. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *