Søndagsbrunsj

Av og til er det fint å unne seg litt luksus, og vi har funnet et utmerket sted for søndagsdekadensen. Restauranten Olive Bar & Kitchen ligger i Mehrauli i sørvest-Delhi, og serverer brunsj hver søndag fra halv ett.

For en fast sum per hode tilsvarende omtrent 350 norske kroner kan man forsyne seg fritt av et imponerende koldtbord, bestille spesiallagde småretter fra skinke- og ostemannen, pastakokken, omelettstekeren eller salatblanderen, få tigerreker, lammekoteletter eller grillspyd rett fra utendørsgrillen, eller til og med en steinovnsbakt pizza. Drikke med og uten alkohol er også inkludert, så lenge man holder seg til indiskproduserte varer.

Til slutt kan man forsyne seg fra en direkte farlig dessertbuffet, og hvis man fortsatt klarer å gå når man kommer ut tre timer senere, er det kun et lite stykke å rusle til Qutub Minar, en av de store severdighetene i Delhi.

Dette innlegget ble publisert i Delhi, Mat. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Søndagsbrunsj

 1. Lisbeth sier:

  De norske koldtbordkokkene har nok ett og annet å lære her ;p
  (litt misunnelig) klem fra Lisbeth 🙂

  • Ranveig sier:

   Der formulerte du veldig fint det eg prøvde å gjere sjølv :o)

   Høyrest fantastisk ut (og litt typsik at når det er snakk om mat, jo DÅ kommenterar denne familien :p)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *