Minnestund

 

I går ettermiddag var et tyvetalls nordmenn samlet i den norske ambassaden i Delhi for å minnes de omkomne etter terrorangrepet på regjeringskvartalet og skytingen på Utøya. Det var en veldig fin og rørende minnestund, det ble lagt ned blomster, vi tente lys og sang ”Til ungdommen”.

 

 

 

 

 

 

 

Det var veldig fint å få treffe andre nordmenn, snakke sammen, spise vafler med rømme og brunost, prøve å forstå det uforståelige, det meningsløse, snakke med andre om det grusomme som har rammet landet vårt. Og ikke minst, så var det utrolig fint å få ta del i sorgen, være en del av fellesskapet selv om man er så langt hjemmefra.

Dette innlegget ble publisert i Delhi. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Minnestund

  1. Francois-Xavier sier:

    ca 200 000 mennesker bare i Oslo… Har aldri sett Nordmenn like samlet sammen…

    • Annabelle sier:

      Vi har sett de utrolige bildene fra Oslo, havet av roser, folkemengden… Vi har hørt de vakre talene. Så mye viktig har blitt sagt. Det har vært nokså spesielt å følge alt dette på avstand. Vi skulle ønske vi hadde vært sammen med alle dere i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *